• Πολυτελές κτίριο με 4 κατοικίες και καταστήματα, Άγιος Ιωάννης, Στρατηγού Σαράφη

  ΝΕΟ ΈΡΓΟ

  Πολυτελές κτίριο με 4 κατοικίες και καταστήματα, Άγιος Ιωάννης, Στρατηγού Σαράφη

Πολυτελές κτίριο με 4 κατοικίες και καταστήματα, Άγιος Ιωάννης, Στρατηγού Σαράφη

Σε οικόπεδο 637,02 τ.μ. που βρίσκεται στο Ο.Τ. Γ340(01Α) επί των οδών Στρατηγού Σαράφη & Κουλαξουζίδη, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Καλαμαριάς,  κατασκευάζεται νέο κτίριο ακινήτων που διαθέτει συνολικά τέσσερις κατοικίες των 2 και 3 υπνοδωματίων και δύο καταστήματα.

Συγκεκριμένα:

ΙΣΟΓΕΙΟ

Κατάστημα 1: Μικτά 167,18 τ.μ. (καθαρά 97,94 τ.μ. και πατάρι 64,24) – Αποθήκη 85,78 τ.μ.
Κατάστημα 2: Μικτά 164,94 τ.μ. (καθαρά 97,54 τ.μ. και πατάρι 62,40) – Αποθήκη 76,42 τ.μ.

1ος

Δ1: Μικτά 108,29 τ.μ. (καθαρά 84,60 τ.μ.)
Δ2: Μικτά 106,21 τ.μ. (καθαρά 82,98 τ.μ.)

2ος  και σοφίτα

Δ1: Μικτά 162,82 τ.μ. (καθαρά 84,10 τ.μ. και σοφίτα 43,10 τ.μ.)
Δ2: Μικτά 159,14 τ.μ. (καθαρά 82,82 τ.μ. και σοφίτα 41,48 τ.μ.)

Όλες οι κατοικίες και τα καταστήματα διαθέτουν θέσεις στάθμευσης στον ακάλυπτο του οικοπέδου και αποθήκες στον υπόγειο χώρο.

Στην κατασκευή του πολυτελούς λειτουργικού κτιρίου θα εφαρμοστούν σύγχρονες τεχνολογίες και θα χρησιμοποιηθούν υλικά εξαιρετικής ποιότητας, ενώ σύμφωνα με εκτίμηση των κατασκευαστών, το κτίριο θα αποπερατωθεί τον Δεκέμβριο του 2022.

Τεχνικές Πληροφορίες
 • Η προμήθεια των υλικών γίνεται πάντα από αναγνωρισμένες και πιστοποιημένες εταιρίες και τα συνεργεία που θα χρησιμοποιηθούν είναι εξειδικευμένα με επιβεβαιωμένη εμπειρία σε παρόμοιες κατασκευές και εγκαταστάσεις.
 • Κατά την κατασκευή δίνεται μεγάλη προσοχή στο ζήτημα της μόνωσης, ώστε να επιτευχθεί η θερμομόνωση, ηχομόνωση, υγρομόνωση του κτιρίου, των κατοικιών και του καταστήματος, η προστασία τους από υγρασία, υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, ηχορρύπανση. Η σωστή μόνωση συμβάλλει στον περιορισμό του κόστους διαβίωσης των χρηστών, την άνετη και ποιοτική διαβίωση μέσα στις οικίες και την εξοικονόμηση ενέργειας  για θέρμανση και κλιματισμό.
 • Κάθε κατοικία θα θερμαίνεται με φυσικό αέριο και ενδοδαπέδια θέρμανση που ο συνδυασμός τους αποτελεί μια ενεργειακά αποδοτική λύση για τις νέες κατασκευές.
 • Θα εγκατασταθούν σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης.
 • Θα εγκατασταθούν μαγνητικές επαφές συστήματος συναγερμού και στον χώρο της εισόδου της οικοδομής  θα τοποθετηθούν κάμερες ασφαλείας που θα καλύπτουν την είσοδο στον περιβάλλοντα χώρο, στην οικοδομή και στο χώρο θέσεων στάθμευσης.
 • Η πόρτα για την είσοδο στον περιβάλλοντα χώρο της οικοδομής με κατεύθυνση προς τα ισόγεια parking, θα είναι αυτόματη με control.
 • Στον χώρο των θέσεων στάθμευσης θα υπάρχει τοποθέτηση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με απώτερο στόχο κάποια στιγμή να διαθέτουμε όλοι και όλες ηλεκτρικά αυτοκίνητα και όχι οχήματα με μηχανές εσωτερικής καύσης.
 • Η φύτευση και ο φωτισμός του περιβάλλοντος χώρου γίνεται με τρόπο ώστε να επιτυγχάνεται υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.
 • Οι οροφές και οι τοίχοι όλων των χώρων, αφού σπατουλαριστούν σε τρείς στρώσεις, θα βαφούν με πλαστικό χρώμα, οικολογικό, υψηλής ποιότητας για εσωτερική τοιχοποιία. Τα υλικά είναι φιλικά στο χρήστη και το περιβάλλον καθώς είναι πιστοποιημένα και πληρούν τα κριτήρια του οικολογικού σήματος Ecolabel της Ε.Ε. Δεν περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες και είναι σχεδόν άοσμα, καθιστώντας τα ιδανικά για εσωτερικούς χώρους που κατοικούνται και συνεισφέροντας στην εσωτερική ποιότητα του αέρα.
 • Για τα κουφώματα ισχύουν τα εξής: Όλα τα εξωτερικά κουφώματα των όψεων (μπαλκονόπορτες – παράθυρα) είναι άριστης ποιότητας από πιστοποιημένες εταιρείες, η θωρακισμένη πόρτα διαθέτει άριστα τεχνικά χαρακτηριστικά και μέγιστη αντίσταση σε κάθε πιθανή διάρρηξη, το συνθετικό PVC κούφωμα GEALAN 8000IQ έχει πιστοποιήσεις ηχομόνωσης, θερμομόνωσης και ενεργειακής εξοικονόμησης, ενώ προβλέπεται χρήση διπλών ενεργειακών υαλοπινάκων που ενισχύουν την άριστη θερμοπερατότητα των κουφωμάτων και αγγίζουν πάχος έως 41mm, το κούφωμα αλουμινίου EUROPA συρόμενο επάλληλο ανασηκούμενο ESS 47 για ανοίγματα άνω των 2,20 μέτρων αποτελεί ένα σύστημα υψηλών προδιαγραφών που συνδυάζει την άψογη λειτουργικότητα με την μοντέρνα αισθητική και οι εσωτερικές πόρτες είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας πλακάζ και κόντρα πλακέ θαλάσσης και η συγκόλληση της κάσας γίνεται με φύλλο laminate.

Περισσότερα για τα Κουφώματα

 

 • Οι κουζίνες που τοποθετούνται είναι υψηλών προδιαγραφών με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, με δυνατότητα εντοιχισμού των ηλεκτρικών συσκευών, ερμάρια και πόρτες που είναι κατασκευασμένα από μελαμίνη έγχρωμη 18mm, ύψος κρεμαστών ντουλαπιών στα 90cm, νεροχύτη της Sanitec με επιλογή μοντέλου από τον πελάτη.
 • Σε κάθε κατοικία, οι εσωτερικοί χώροι διαστρώνονται με πλακίδια δαπέδου πρώτης ποιότητας Ιταλικών & Ισπανικών εταιριών, διαστάσεων 30×60, 60×60, 60×120, 30×120, 20x120cm και η επένδυση των τοίχων στα μπάνια γίνεται σε ορθογώνια διάταξη, μέχρι το ύψος της οροφής, με διαστάσεις 30×60, 60×60, 60x120cm.
 • Σε κάθε λουτρό θα τοποθετηθούν ακρυλική μπανιέρα ή κτιστή ντουζιέρα με εντοιχιζόμενα είδη ντους και σε κάθε wc νιπτήρας και κρεμαστή λεκάνη με χωνευτό καζανάκι και όλα τα σχετικά εξαρτήματα.
 • Ο ανελκυστήρας θα είναι ανυψωτικής ικανότητας από 450 έως 750 Kg, ταχύτητας 1,00m/sec,  πολυτελούς εμφάνισης, επένδυση φορμάικας και γωνίες inox, θύρες ισογείου Inox και στάσεων μεταλλικές. Η διαδρομή του θα αρχίζει από το υπόγειο και θα τερματίζει στον τελευταίο όροφο.
 • Θα υπάρχει κεντρική κεραία ραδιοτηλεοπτικής λήψης και τα λαμβανόμενα σήματα θα διανέμονται στα διαμερίσματα με ανεξάρτητες γραμμές και μέσα από κατάλληλη ενισχυτική διάταξη.
 • Σχετικά με τα κάγκελα των κατοικιών, τα μεταλλικά στοιχεία του μπροστινού κιγκλιδώματος θα είναι από ανοξείδωτο (INOX) χάλυβα 304 σατινέ και θα έχουν τζάμια ασφαλείας τύπου securite 5+5  triplex. Το πίσω κιγκλίδωμα θα αποτελείται από μεταλλικά μέρη σιδήρου και η μπρόσθια όψη θα απαρτίζεται από οριζόντια τμήματα κοιλοδοκού.
 • Να σημειωθεί ότι η φόρτωση προϊόντων εκσκαφής, η μεταφορά και η εκφόρτωσή τους σε ειδικό χώρο, γίνονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων από Εκσκαφές, Κατασκευές και Κατεδαφίσεις (ΑΕΚΚ) και με τη συνδρομή της ΑΝ.Α.ΒΕ. (Ανακύκλωση Αδρανών Βορείου Ελλάδος).

Περισσότερες Τεχνικές πληροφορίες

Αρχιτεκτονική Σχεδίαση

Η μελέτη των όψεων, ο σχεδιασμός και η μέριμνα για άρτια κατασκευή θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες των αγοραστών. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται σύγχρονα υλικά, τα οποία επιλέγονται για την πλήρη εναρμόνιση με το περιβάλλον. Ο καλαίσθητος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός σε συνδυασμό με τη χρήση αρίστης ποιότητας υλικών καθώς και η κατασκευή των επιμέρους εργασιών από προσωπικό έμπειρο και εξειδικευμένο, υπό την επίβλεψη μηχανικών της κατασκευάστριας εταιρείας, εξασφαλίζουν στο έργο διάρκεια, αντοχή στο πέρασμα του χρόνου (αισθητική και κατασκευαστική), ευχάριστη παραμονή και διαβίωση στους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους των κατοικιών.

Οι μελέτες που αφορούν στην κατασκευή συντάχθηκαν σύμφωνα με τους παρακάτω ισχύοντες κανονισμούς:

 1. Ελληνικός Αντισεισμικός Κανονισμός (Ε.Α.Κ.) 2000,
 2. Νέος Οικοδομικός Κανονισμός (Ν.Ο.Κ.),
 3. Κτιριοδομικός Κανονισμός,
 4. Κανονισμοί ΔΕΔΔΗΕ,
 5. Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ.).