Όμιλος

Όμιλος

Εταιρείες

Από τον Μάιο του 2015, η Εγνατία μαζί με τη Metka, δημιούργησαν τη METKA EGN, εταιρεία εξειδικευμένη σε όλο το φάσμα των εφαρμογών ηλιακής ενέργειας, που κυμαίνονται από αυτόνομα ηλιακά πάρκα και εφαρμογές αποθήκευσης έως πολύπλοκα υβριδικά έργα συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας με τη συμβατική παραγωγή ενέργειας. Εκτός από τη δραστηριότητα EPC, αποτελούν επίσης έμπειρους προγραμματιστές έργων. Διαθέτουν την εμπειρία και την ικανότητα να υποστηρίξουν έργα ηλιακής φωτοβολταϊκής και αποθήκευσης ενέργειας από την αρχή, μέχρι τα στάδια ανάπτυξης και κατασκευής και για όλη τη διάρκεια ζωής του έργου.
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΧΥΤΗΡΙΟ δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την παραγωγή χυτών προϊόντων από χάλυβα, σίδηρο και κράματα αλουμινίου. Παράλληλα, δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην παραγωγή εξοπλισμού δικτύων ύδρευσης και μεταλλικών εξαρτημάτων συστημάτων αντικεραυνικής προστασίας. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στο χωριό Άσπρος του Δήμου Πολυκάστρου, Π.Ε. Κιλκίς, Π.Κ.Μ. και αποτελούνται από 10.000 τ.μ. φιλοξενούμενους χώρους που είναι εγκατεστημένοι σε 80.000 τ.μ. οικόπεδο.
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

Ο κύριος τομέας εξειδίκευσης της ΑΕΤΤΕΚ έγκειται στις κατασκευές από χάλυβα με εφαρμογές στην τεχνολογία τηλεπικοινωνιών κινητής τηλεφωνίας και στην κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων από χάλυβα.
Κύριοι τομείς δραστηριότητας: Κατασκευή και εγκατάσταση μεταλλικών κατασκευών παντός τύπου, κατασκευή και εγκατάσταση βιομηχανικών μεταλλικών κτιρίων, προμήθεια και κατασκευή δικτυωτών και σωληνοειδών πύργων, ανέγερση χαλύβδινων πύργων, φωτισμός απόφραξης αεροπορίας, ζωγραφική μεταλλικών κατασκευών, κατασκευή εξαρτημάτων τοποθέτησης τηλεπικοινωνιών και άλλες.
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

Η SHELTER S.A. εξειδικεύεται στην κατασκευή και εμπορία διαφόρων τύπων κτιρίων που φιλοξενούν:
Ευαίσθητο τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό (κινητή τηλεφωνία, τηλεοπτικοί / ραδιοφωνικοί σταθμοί κ.λπ.), Γεννήτριες ρεύματος, Ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, Εξοπλισμό Φωτοβολταϊκού Πάρκου, Εξοπλισμό Wind Power Park, Σχολικές τάξεις, Κτίρια Στρατιωτικών Εφαρμογών
Η εταιρεία είναι σε θέση να παρέχει λύσεις με το κλειδί στο χέρι, εάν απαιτείται.
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

Όμιλος

Χρονολόγιο

Συνεχίζεται η δραστηριότητά μας σε όλους τους κλάδους

 • 2022

Ιδρύεται η EGN Deutschland GmbH

 • 2018

Η Εγνατία δημιουργεί έργα EGN στο Ηνωμένο Βασίλειο

 • 2013

Η Εγνατία και η Τ dinamik ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την Τ-Εγνατία (Τουρκία).

 • 2012

Η Εγνατία ιδρύει την Egnatia Energy_Greece

 • 2006

Ιδρύεται η Εγνατία Ρουμανία.

 • 2005

Ιδρύεται η Εγνατία Βουλγαρία.

 • 2003

Ιδρύεται η Εγνατία Σκόπια.

 • 2002

Ιδρύεται η Εγνατία Αλβανία.

 • 2001

Η Εγνατία είναι μεταξύ των 3 κορυφαίων εργολάβων GSM στην Ελλάδα.

 • 2000

Η Εγνατία στήνει το χυτήριο Εγνατία. Η Εγνατία ιδρύει εργοστάσιο Καταφυγίων. Η Εγνατία ιδρύει την Εγνατία ΑΕΤΤΕΚ (εργοστάσιο μεταλλικών κατασκευών)

 • 1999

Η Εγνατία συμμετέχει σε μεγάλα έργα GSM στην Ελλάδα ως «ανάδοχος κλειδιού».

 • 1993

Η Εγνατία ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη. Κύρια δραστηριότητα ήταν η κατασκευή μαζί με το σχεδιασμό και τη μελέτη της κατασκευής

 • 1977
Όμιλος

Οι Άνθρωποί μας

Ο λαός μας είναι η δύναμή μας. Σήμερα, ο όμιλος απασχολεί περισσότερα από 500 άτομα υψηλής ειδίκευσης με μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών και επαγγελματικών προσόντων, τα οποία μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τεχνολογία και την καινοτομία.

Από το έτος ίδρυσής του μέχρι σήμερα, ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΓΝΑΤΙΑ έχει αναπτυχθεί σημαντικά τόσο σε δυνατότητες όσο και σε εμπειρία, επεκτείνοντας τη λειτουργία του σε πολλές νέες πολλά υποσχόμενες αγορές. Με γνώμονα το πάθος μας για καινοτομία, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα και να δημιουργούμε τεχνολογίες που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον του κατασκευαστικού τομέα.

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Κατά τη διάρκεια των ετών ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΓΝΑΤΙΑ, έχει αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες και στενές σχέσεις με γνωστούς πωλητές από διάφορα αντικείμενα σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας συνεχώς το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει κάθε εταιρεία.

Οι Πελάτες

Πελάτες του Ομίλου

Κατά τη διάρκεια των ετών,  ο Όμιλος Εταιρειών Εγνατία, έχει αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες και στενές σχέσεις με ορισμένα από τα δυνατότερα ονόματα της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει κάθε εταιρεία.

Μεγάλοι πελάτες

COSMOTE, WIND, NOKIA, ERICSSON, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, FORTHNET, ΜΟTOROLA, Q-TELECOM, ALCATEL,NORTEL, TELELINK, HELLAS COM, MTS SKOPIA, AMC ALBANIA, GLOBUL BULGARIA, TELLAS, MARAK, COSMOROM, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ, DIA HELLAS, ΕΛΒΟ, ΔΕΗ, ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ κ.α.