Ανθρώπινο Δυναμικό

Οι Άνθρωποί μας

Ο λαός μας είναι η δύναμή μας. Σήμερα, ο όμιλος απασχολεί περισσότερα από 500 άτομα υψηλής ειδίκευσης με μεγάλη ποικιλία εκπαιδευτικών και επαγγελματικών προσόντων, τα οποία μοιράζονται το ίδιο πάθος για την τεχνολογία και την καινοτομία.

Από το έτος ίδρυσής του μέχρι σήμερα, ο Όμιλος Εγνατία έχει αναπτυχθεί σημαντικά τόσο σε δυνατότητες όσο και σε εμπειρία, επεκτείνοντας τη λειτουργία του σε πολλές νέες πολλά υποσχόμενες αγορές. Με γνώμονα το πάθος μας για καινοτομία, συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα και να δημιουργούμε τεχνολογίες που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον του κατασκευαστικού τομέα.

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ – ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Κατά τη διάρκεια των ετών ο όμιλος εταιρειών Εγνατία, έχει αναπτύξει ισχυρές συνεργασίες και στενές σχέσεις με γνωστούς πωλητές από διάφορα αντικείμενα σε όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας συνεχώς το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών που παρέχει κάθε εταιρεία.

Η φιλοδοξία των εταιρειών του Ομίλου Εγνατία είναι να συμπεριλάβει στο χαρτοφυλάκιό της σημαντικούς παγκόσμιους επενδυτές ενέργειας.

Χρονολόγιο

Ιδρύεται η EGN Deutschland GmbH

 • 2018

Η Εγνατία δημιουργεί έργα EGN στο Ηνωμένο Βασίλειο

 • 2013

Η Εγνατία και η Τ dinamik ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την Τ-Εγνατία (Τουρκία).

 • 2012

Η Εγνατία ιδρύει την Egnatia Energy_Greece

 • 2006

Ιδρύεται η Εγνατία Ρουμανία.

 • 2005

Ιδρύεται η Εγνατία Βουλγαρία.

 • 2003

Ιδρύεται η Εγνατία Σκόπια.

 • 2002

Ιδρύεται η Εγνατία Αλβανία.

 • 2001

Η Εγνατία είναι μεταξύ των 3 κορυφαίων εργολάβων GSM στην Ελλάδα.

 • 2000

Η Εγνατία στήνει το χυτήριο Εγνατία. Η Εγνατία ιδρύει εργοστάσιο Καταφυγίων. Η Εγνατία ιδρύει την Εγνατία ΑΕΤΤΕΚ (εργοστάσιο μεταλλικών κατασκευών)

 • 1999

Η Εγνατία συμμετέχει σε μεγάλα έργα GSM στην Ελλάδα ως «ανάδοχος κλειδιού».

 • 1993

Η Εγνατία ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη. Κύρια δραστηριότητα ήταν η κατασκευή μαζί με το σχεδιασμό και τη μελέτη της κατασκευής

 • 1989

Επιτεύγματα της εταιρίας

Η ΕΓΝΑΤΙΑ Κατασκευή – Πώληση Ακινήτων,  διαχειρίζεται τα ακίνητα που κατασκευάζει, τόσο σε ιδιόκτητη γη της εταιρίας, όσο και με τη λογική της αντιπαροχής. Επίσης αναλαμβάνει να κατασκευάσει την επαγγελματική στέγη ή την κατοικία που επιθυμείτε, στο οικόπεδό σας ή σε έκταση που οι άνθρωποί της θα σας προτείνουν, από την έκδοση της άδειας και τη μελέτη, μέχρι την τελική παράδοση του έργου.

Έχοντας παρουσία στον κατασκευαστικό κλάδο από το 1977, το ανθρώπινο δυναμικό του Ομίλου έχει κατασκευάσει κτίρια οικιών και επαγγελματικής στέγης με συνολικό εμβαδό μεγαλύτερο των 350.000 τ.μ. Ο Όμιλος έχει κατασκευάσει Βιομηχανικά κτίρια, εκπαιδευτικά κτίρια, έργα Δημοσίου, έργα τηλεπικοινωνιών, κτίρια μεγάλων αλυσίδων Super Market, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα, γραφεία και βέβαια οικίες, διαμερίσματα, μεζονέτες, εξοχικές κατοικίες.

Τα συγκροτήματα οικιών και επαγγελματικών ακινήτων του Ομίλου, έχουν κατασκευαστεί σε Αθήνα, Μύκονο, Κιλκίς, Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Βέροια, Χαλκιδική και φυσικά στο Νομό Θεσσαλονίκης, Εύοσμο, ʼνω Ηλιούπολη, Σταυρούπολη, Ωραιόκαστρο, Παλαιόκαστρο, Καλαμαριά, Πανόραμα, Θέρμη, ʼνω Πόλη, Αμπελόκηποι, Μενεμένη, Κορδελιό.

Πελάτες του Ομίλου

Oι υπόλοιπες εταιρίες του Ομίλου ασχολούνται κατά κύριο λόγο με την κατασκευή ιδιωτικών και δημοσίων έργων, ενώ παράλληλα λόγω της πολυμορφίας των αντικειμένων, επέκτειναν τις δραστηριότητές τους και σε άλλους τομείς, προκειμένου να διαμορφωθεί πλήρης καθετοποίηση των παραγωγικών διαδικασιών

Μεγάλοι πελάτες

COSMOTE, WIND, NOKIA, ERICSSON, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, FORTHNET, ΜΟTOROLA, Q-TELECOM, ALCATEL,NORTEL, TELELINK, HELLAS COM, MTS SKOPIA, AMC ALBANIA, GLOBUL BULGARIA, TELLAS, MARAK, COSMOROM, ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΑΦΟΙ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΙ, DIA HELLAS, ΕΛΒΟ, ΔΕΗ, ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ, ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, κ.α.