ΝΟΜΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Παρακαλούμε να διαβάσετε με προσοχή τους παρακάτω όρους χρήσης, πριν χρησιμοποιήσετε τον Δικτυακό τόπο (εφεξής "site"), της εταιρίας "ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" (εφεξής "εταιρία").

Η περιήγηση στο site και η χρήση των υπηρεσιών της, υποδηλώνει συμφωνία με τους όρους χρήσης.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους όρους αυτούς.

Η χρήση του site διέπεται από διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου.

Η εταιρία καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε να αποτρέψει ή να καταστείλει απρεπείς ή παράνομες ενέργειες των χρηστών του site, αλλά δεν φέρει καμία ευθύνη, σε περίπτωση που κάποιος χρήστης προβεί σε τέτοιες ενέργειες.

Η δημοσίευση πληροφοριών στο site, δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως παρότρυνση ή συμβουλή της εταιρίας προς τον χρήστη, για την διενέργεια οποιασδήποτε πράξης.

Η παραπομπή μέσω συνδέσμων (links) ή διαφημιστικών banner σε site άλλων ιδιοκτητών, γίνεται για λόγους διευκόλυνσης των χρηστών και η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών.

Η εταιρία παρέχει στους χρήστες του site τη δυνατότητα να καταγράψουν τις απόψεις τους – προτιμήσεις τους, διασφαλίζοντας ότι τα προσωπικά τους δεδομένα θα προστατευθούν. Τα απρόσωπα στατιστικά δεδομένα που προκύπτουν θα χρησιμοποιηθούν από την εταιρία για να βελτιωθεί η ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Τα περιεχόμενα του site, κείμενα, γραφικά, εικόνες και κάθε είδους αρχείο, καθώς και τα λογότυπα, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας.

νομική σημείωση