ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ…
Η Αγορά Ακινήτων είναι ένα ζωντανό περιβάλλον, που την δυναμική του την διαμορφώνουν οι κατασκευαστικές εταιρίες, αλλά κυρίως οι εν δυνάμει αγοραστές, ένα κοινό ολοένα και πιο ενημερωμένο. Η δική σας γνώμη, οι προτιμήσεις σας, οι ανάγκες σας, οι κανόνες που εσείς θέτετε, μας αφορούν και είναι ένα απόλυτα χρήσιμο εργαλείο για να συνεχίσουμε να προσπαθούμε στην σωστή κατεύθυνση, την κατεύθυνση που εσείς θα ορίσετε, ώστε τελικά να λάβετε από την ΄ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΩΛΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ΄ υπηρεσίες και προϊόντα, που θα καλύπτουν τα δικά σας ΄΄θέλω΄΄. Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα .
Πλην του ονοματεπώνυμου που προαιρετικά το συμπληρώνετε, όλα τα υπόλοιπα στοιχεία είναι απαραίτητα, για την διεξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.


1. Oνοματεπώνυμο:
2. Ηλικία:
3. Περιοχή όπου κατοικείτε: (π.χ. Εύοσμος, Ωραιόκαστρο, Κέντρο Θεσσαλονίκης κ.τ.λ.)
4. Περιγράψτε μας με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά της όποιας συγκατοίκησής σας :
( Π.χ. Συγκατοικώ με τους γονείς μου και τα δύο αδέρφια μου στο ιδιόκτητο σπίτι μας, μένω με την σύζυγο μου και το παιδί μου σε ενοίκιο)
5. Πόσων ετών είναι το ακίνητο στο οποίο κατοικείτε:
6. Έχετε σκοπό να προχωρήσετε σε αγορά οικίας και αν ναι, μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα θα υλοποιήσετε την επιθυμία σας;
Αν είστε αρνητικοί σε ενδεχόμενο αγοράς οικίας, δεν συμμετέχετε στα υπόλοιπα ερωτήματα – θέματα. Σας ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Αν όμως σκοπεύετε να αγοράσετε σπίτι, τότε παρακαλώ συνεχίστε.
7. Ενημερώστε μας για την περιοχή όπου θέλετε αλλά και μπορείτε να αναζητήσετε την νέα σας οικία. Αν οι περιοχές αυτές είναι πέραν της μίας, παρακαλώ να τις καταγράψετε με σειρά προτίμησης.
(Π.χ. Εύοσμος, Σταυρούπολη, Αμπελόκηποι)
8. Ποιος είναι ο ακριβής τύπος οικίας που θέλετε αλλά και μπορείτε να αγοράσετε.
(Π.χ. Διαμέρισμα με δύο δωμάτια, Μεζονέτα σε συγκρότημα, Εξοχική οικία κ.τ.λ.)
9. Ποιο είναι το χρηματικό ποσό που μπορείτε να διαθέσετε για αυτήν την αγορά;
Παρακαλώ να είστε ακριβής και να μας αναφέρετε το ανώτερο ποσό που μπορείτε να επενδύσετε για οικία.
10. Πέραν της περιοχής, του τύπου και της τιμής της νέας σας οικίας, σας ενδιαφέρουν και σημαντικοί άλλοι παράγοντες για να προχωρήσετε στη νέα αγορά. Ενημερώστε μας για τα κριτήρια που αφορούν την εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου, την εσωτερική διαμόρφωση, αλλά και άλλα σημαντικά για εσάς δεδομένα. Παρακαλώ να τα τοποθετήσετε με σειρά, ανάλογα με την σπουδαιότητα που έχουν αυτά για εσάς. (Π.χ. μεγάλο σαλόνι – κουζίνα, Θέση στάθμευσης, το ένα υπνοδωμάτιο να είναι πάνω από 10 τ.μ., μπαλκόνια άνετα, δάπεδα με κεραμικά πλακίδια σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού, μοντέρνα αρχιτεκτονική του κτιρίου).
11. Η εξυπηρέτηση μετά την πώληση (after sales service), κατά τη διάρκεια της εξέλιξης των έργων της κατασκευής (εφ΄όσον το σπίτι δεν είναι ετοιμοπαράδοτο), αλλά και γενικότερα η σχέση μας μετά την παράδοση του σπιτιού, είναι ένα θέμα στο οποίο θέλουμε παρακάτω να αναφερθείτε. Παρακαλώ να αναπτύξετε σε ελεύθερο κείμενο την άποψή σας.
  
νομική σημείωση